Kan ik mijn bestelling retourneren?

Mocht een besteld artikel, om wat voor reden dan ook, niet geheel naar uw zin zijn dan is het mogelijk om het te retourneren in de originele onbeschadigde verpakking binnen zeven kalenderdagen na aflevering. U stuurt dan een e-mail aan info@kamabodycare.nl onder vermelding van ordernummer, artikelnummer, aankoopdatum en bank- of gironummer. Voor uitgebreide informatie verwijzen wij naar de algemene voorwaarden.
Wij verzoeken u het ongeopende en gesealde artikel in dezelfde verpakking als waarin u het ontving aan ons te retourneren en met gebruik van een door ons aan te geven transporteur, opdat beschadiging tijdens verzending zo goed mogelijk voorkomen wordt. In verband met hygiƫne van cosmetica, kunnen geopende artikelen helaas niet geretourneerd worden. Dit geldt voor alle Kama producten.
Na ontvangst zullen wij de door u geretourneerde artikelen beoordelen en nadat geconstateerd is dat het artikel voldoet aan de retour voorwaarden, zullen wij het volledige bedrag inclusief transportkosten aan u terug betalen.

Share