Het unieke parfum, verwerkt in alle home en bodycare producten van het merk KAMA, heeft decennia lang in Nieuw Zeeland geheim kunnen blijven.  Al vanaf 1971, onmiddellijk na de introductie was het parfum in de crèmes, oliën, soaps en (huis)parfum een succes. Binnen alle huishoudens in zowel Nieuw Zeeland als Australië zijn de producten niet meer weg te denken. Van moeder op dochter en van vader op zoon wordt het al jarenlang doorgegeven. Vanaf november is het in Nederland verkrijgbaar.

Verzorgend voor alle huidtypen door de Love Oil

De Nederlandse mode en beauty agente Ankie Kuntze werd tijdens één van haar reizen meteen verliefd op het parfum van KAMA en besloot de lijn mee te nemen naar Nederland. “De crèmes, oliën en bodywashes zijn zijdezacht, voedend en verzorgend, trekken snel in en zijn heerlijk in het gebruik. De producten zijn gemaakt op basis van olie in plaats van alcohol. De rijke textuur en de unieke samenstelling van verzorgende componenten en deze gepatenteerde Love Oil maken dat het voor alle huidtypen is te gebruiken. Dat is dan ook de reden dat ik zoveel mogelijk vrouwen, maar ook mannen wil laten meegenieten” verklaart Ankie, oprichtster van KAMA Europe enthousiast. 

Duurzaam en diervriendelijk

Het woord KAMA verwijst naar de God van de Liefde. De unieke geur van de producten pakt je en laat je niet meer los. Het parfum laat zich het best omschrijven als zacht orientaals  en is voor alle seizoenen, met een frisse topnoot van bergamot en een exotische gekruide hartnoot van kaneel, kruidnagel met rijke rozenextracten, geranium en tuberose. De basisnoot is houterig met balsamico, leerachtig met patchouli, vetiver en eikenmos. Door het gebuik van de olie in plaats van alcohol, blijft de geur langer mooi en zijn de producten geschikt voor alle huidtypen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hand- en douche gel, body oil, parfum, maar ook geurstokjes voor in huis, en dat allemaal met dezelfde heerlijke geur. Een bonus is dat KAMA duurzaam wordt geproduceerd en niet getest op dieren. In de fraai vormgegeven verpakking is het een ideaal cadeau voor jezelf, of voor iemand die je wilt verwennen.

In 1971 gestart in Nieuw Zeeland

Al sinds 1971 bestaat de uitgebreide productenlijn van KAMA in Nieuw Zeeland. Mede door de toegankelijke prijzen, vanaf € 7,95 voor wierook tot € 39,95 voor geurstokjes in een mooie glazen pot, blijf je de producten aanvullen en gebruiken. “Het is een echt familliebedrijf gebleven en de productie vindt plaats in een kleine fabriek, onder eigen beheer van de oprichters. De familie steunt mij aan alle kanten en vindt het ook spannend dat KAMA nu eindelijk de regio gaat verlaten om hopelijk ook Europa te gaan veroveren” aldus Ankie Kuntze.

Share